Vraag & Aanbod

  (1 t/m 8 van 690)

>> >
 
 
Klussen in/om het huis
Ik kan helpen met klein schilderwerk (deuren, kozijnen) en latexen van muren.
Planten verzorgen (vakantie)
Bv. in de tuin of in huis.
Hulp bij Franse les.
Ik heb Middelbare School opleiding ooit in het verleden en heb ook ooit iets bij Alliance Francaise gedaaan. Doch wil mijn conversatie weer wat bijspijkeren. Zou dit graag overdag, door de week willen doen.
Reading/healing sessies
Door deze manier van healen, readen kan spanningen doen verminderen, vermindering van stress en kan ook helpen bij pijnklachten. De wijze bestaat uit zitten in de stoel. Duur met voorbereiden en afronding ongeveer een uur.
Marrocaanse muntplant gezocht op korte termijn
Heb jij heel veel van deze woekeraar in je tuin staan? Dan kom ik graag een stukje bij je afhalen voor een minimoestuintje. (Misschien heb je nog iets leuks, wat het altijd doet?)
Financiele beheersing in je (huishoudelijke) uitgaven? Ik bied je een methode.
Met een grondige doorlichting van al je vaste en variabele kosten heb je meer grip op je valuta financien. Je komt te weten waar je geld naar toe gaat en waar je op kunt besparen. Net voor diegene voor wie net de maand te lang is... Ervaren in penningmeesterschap, budgetbeheersing en tot op de 0 nauwkeurig. Systeem wat ik aanbied blijft voor jou ook op de lange termijn handig, ook na mijn korte ondersteuning.
Leuke 'kruidentuin' zelfs of juist voor kleinbehuisden!
Omdat mijn talenten toch ergens anders liggen:-) Beschrijving Voor het komende voorjaar: je tuin, balkon of terras verticaal met planten aan de wand versierd! Ruimte voor 24 verschillende planten en kruiden. Wand staat erg leuk en is goed te gebruiken. Praktisch is wel wanneer wateraansluiting dichtbij aanwezig is. Product Het product EetbareWand ® is merk- en modelrechtelijk beschermd. Léon van Rijswijk is eigenaar van het product EetbareWand ® , de patenten en de merken. De EetbareWand ® kan beplant worden met diverse soorten groenten, kruiden of eetbare bloemen. Het product de EetbareWand ® is gemaakt van een duurzaam materiaal. De grondstof bestaat voor 99% uit gerecyclede plantaardige Europese transparante PET flessen en voor 1% uit nylon (UV bestending garen). De EetbareWand ® laat zich gemakkelijk bevestigen op muren en schuttingen. Elke EetbareWand ® is standaard voorzien van een microdrip watergeefsysteem dat eenvoudig aangesloten kan worden op de tuinslang. Water geven is eenvoudig en bespaart u tijd en geld!
Te leen decoupeerzaag
Zelf weet ik niet zo goed hoe je hiermee werkt. Vakkundig en ervaring hiermee is wel handig lijkt me zo.
Wachtwoord vergeten