Vraag & Aanbod

  (1 t/m 8 van 304)

>> >
 
 
pedicure
Ik zoek een pedicure voor mijn teennagels.
Workshop jongleren
Wil je leren jongleren met ballen? Dan geef ik workshops of individueel les. Kan ook als kinderfeestje of teambuilding onderdeel gedaan worden.
Klopboormachine, decoupeerzaag, gereedschap te leen.
Mocht je wat simpel gereedschap nodig hebben dan kun je dat bij mij lenen. Je moet wel ff naar Leusden komen. Ik heb geen zaag of hamerboor.
Fietsband vervangen
Wie wil een nieuwe fietsbinnenland om mijn achterwiel leggen ergens in januari/februari?
Schoonmaken, liefst niet verder dan 2 km van Leusderweg
Onzichtbaar stof verwijderen is niet zo mijn ding, wel het echte boenen en soppen en dat ik dan achteraf het resultaat van het werk echt kan zien. Dus heb je zo'n klusje...... Ik ga meer voor incidentele klussen dan voor wekelijkse klussen.
Welkom op mijn spelletjesavond vrijdag 8 februari 2019
Op vrijdag 8 februari organiseer ik een gezellige spelletjesavond bij mij thuis op de 1e verdieping aan de Scheltemalaan 10 (zijweg van de Leusderweg) Voorafgaande aan de spelletjes is er een warme maaltijd die Linda deels of helemaal voor kiezels zal gaan klaarmaken. Inloop is vanaf 6 uur en om half 8 beginnen we met spelen. Wil je meedoen? Gezellig! Laat het me dan weten. En hen je een vraag, dan hoor ik het graag.
Onafhankelijk website advies
Wil je graag je website een keer door laten lichten op gebruiksvriendelijkheid en search engine optimalisatie. Of dat er iemand een keer meekijkt naar je statistieken? Het kan ook samen, als workshop of klusje. Een kleine website (~12 pagina's) kost ongeveer 3 uur om door te lichten.
Computer en smartphone ondersteuning
Heb je hulp nodig bij het instellen van je computer, internet, browser, smartphone, e-mail, virus-scanner, etc. Dan kom ik even langs om te kijken wat het probleem is. No cure, no pay.
Wachtwoord vergeten