Vraag & Aanbod

  (1 t/m 8 van 319)

>> >
 
 
Technische klussen in huis
geen electra
Onkruidtrekker lenen
Ik heb een onkruidtrekker (van het merk Fiskars) te leen die heel fijn werkt en perfect is voor bijvoorbeeld paardenbloemen. Vaak krijg ik ze er zelfs met de hele wortel uit. Hij is niet geschikt voor onkruid tussen voegen of zo. Maar voor grasveld en bloemenbedden etc. perfect. Misschien ook leuk voor mensen die hem zelf aan willen schaffen, maar hem eerst uit willen proberen.
Zweedse Koffiecake
Ik kan een heerlijke koffiecake voor je bakken, volgens een oud Zweeds recept. Het is een plaatcake, goed voor meer dan 20 stuks.
Naamcadeau
Ben je op zoek naar een leuk naamcadeau? Bijvoorbeeld een pennenetui of een gymtas? Een persoonlijk kraamcadeau? Een naamslinger/vlaggetjeslijn met de naam van je kind erop? Dat kan ik allemaal geheel naar wens in de kleur en stijl van de jarige maken.
Kledingreparatie
Rits kapot? Knoop los? Broek te lang? Knieen versleten? Winkelhaak in de jurk? Gat in de broekzak? Ophanglusje afgescheurd? Broek te strak? Te wijd? Of heb je geen tijd/zin om naametiketten in kleding te naaien (voor kinderen/bewoners van instellingen)? Neem contact met mij op!
Mooie kruidenpot spec.geschikt voor balkon/ kleine tuin
Ik heb een leuke kruidenpot staan, geschikt om meerdere soorten in te planten. Zie foto's.
Schilderijen, tekeningen
portret met potlood of houtskool fijne potloodtekeningen abstract in watercolour
Klussen
kan veel, bel maar
Wachtwoord vergeten