Vraag & Aanbod

  (1 t/m 8 van 681)

>> >
 
 
Schoonmaken, liefst niet verder dan 2 km van Leusderweg
Onzichtbaar stof verwijderen is niet zo mijn ding, wel het echte boenen en soppen en dat ik dan achteraf het resultaat van het werk echt kan zien. Dus heb je zo'n klusje......
Klussen in/om het huis
Ik kan helpen met klein schilderwerk (deuren, kozijnen) en latexen van muren.
Planten verzorgen (vakantie)
Bv. in de tuin of in huis.
Hulp bij Franse les.
Ik heb Middelbare School opleiding ooit in het verleden en heb ook ooit iets bij Alliance Francaise gedaaan. Doch wil mijn conversatie weer wat bijspijkeren. Zou dit graag overdag, door de week willen doen.
Reading/healing sessies
Door deze manier van healen, readen kan spanningen doen verminderen, vermindering van stress en kan ook helpen bij pijnklachten. De wijze bestaat uit zitten in de stoel. Duur met voorbereiden en afronding ongeveer een uur.
Financiele beheersing in je (huishoudelijke) uitgaven? Ik bied je een methode.
Met een grondige doorlichting van al je vaste en variabele kosten heb je meer grip op je valuta financien. Je komt te weten waar je geld naar toe gaat en waar je op kunt besparen. Net voor diegene voor wie net de maand te lang is... Ervaren in penningmeesterschap, budgetbeheersing en tot op de 0 nauwkeurig. Systeem wat ik aanbied blijft voor jou ook op de lange termijn handig, ook na mijn korte ondersteuning.
Te leen decoupeerzaag
Zelf weet ik niet zo goed hoe je hiermee werkt. Vakkundig en ervaring hiermee is wel handig lijkt me zo.
Bosch Boorhamer
Boren aanwezig, maar bij beschadiging (breken ) gebruik vergoeding vervanging nieuwprijs
Wachtwoord vergeten