Vraag & Aanbod

  (1 t/m 8 van 305)

>> >
 
 
Voice Dialoog
Voice Dialoog is een mooie vorm om diverse trauma's uit je verleden te healen. Het is een onderdeel van het Innerlijk kind werk.
Eetgroepje
Vind je het leuk om af en toe samen te eten? Per toerbeurt word er gekookt en eten iedere keer bij iemand anders thuis.
Teksten schrijven
Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij het schrijven van een pakkende tekst voor een folder o.i.d.? Ik vind het leuk om je daarbij te helpen.
Samen muziek maken
Wie wil er samen muziek maken? Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om af en toe af te spreken hiervoor. Ik speel viool en altviool. Ik kijk uit naar je reactie.
Tuinadvies
Heb je advies nodig voor je tuin? Ik heb een tuinenopleiding gedaan en ik kan je bijv. helpen met uitzoeken van planten. Of adviseren in een ontwerp. Ik kan je adviseren in een advies voor tuinplanten in je tuin en ook meegaan met het uitzoeken (en advies geven) van planten in een tuincentrum.
Hulp in de tuin
Zoek je hulp voor het bijhouden van de tuin? Ik kan helpen met onderhoud.
Tuinonderhoud
Hulp nodig bij tuinonderhoud? Ik kan helpen met verschillende werkzaamheden, zoals onkruid wieden, snoeien etc.
Voetbehandeling
Heb je droge voeten of vind je het fijn om af en toe je voeten te laten verwennen? Ik geef voetbehandeling met: - een voetenbad met natuurlijke olie (bijv. citroen, lavendel of pepermunt) - voeten scrubben - als afsluiting een verzorgende cr�me Ik gebruik natuurlijke producten. Goed verzorgde voeten zijn belangrijk. Ik kan je hier ook advies in geven. Bel of mail me gerust als je hier vragen over hebt.
Wachtwoord vergeten