Vraag & Aanbod

  (1 t/m 8 van 268)

>> >
 
 
Formulieren
Zie je ook zo op tegen het invullen van formulieren? Vaak is de tekst ingewikkeld of moet je informatie opzoeken... Ik help je er graag bij, want ik ben er juist goed in :-) Groetjes Miryam
Planten verzorgen (vakantie)
Bv. in de tuin of in huis.
Reading/healing sessies
Door deze manier van healen, readen kan spanningen doen verminderen, vermindering van stress en kan ook helpen bij pijnklachten. De wijze bestaat uit zitten in de stoel. Duur met voorbereiden en afronding ongeveer een uur.
Hulp bij Franse les.
Ik heb Middelbare School opleiding ooit in het verleden en heb ook ooit iets bij Alliance Francaise gedaaan. Doch wil mijn conversatie weer wat bijspijkeren. Zou dit graag overdag, door de week willen doen.
Klussen in/om het huis
Ik kan helpen met klein schilderwerk (deuren, kozijnen) en latexen van muren.
Wil je Deens leren?
Wil je Deens leren? Ik ben Deense en help jou graag bij het leren verstaan, lezen en spreken. Ik heb nog twee personen die het willen leren, en daar kun je nog bij aansluiten. Tijd staat nog niet vast.
Campingbed voor baby's
Perfect campingbedje ligt op zolder op je te wachten. In zeer goede staat (-: Hij is donkerblauw met wat geel.
Oppas voor 2 cavia's
Dag! We zoeken oppas in Amersfoort voor 2 leuke cavia's. Het zijn 2 harige beertjes (mannen). We leveren ze aan in een schoon buitenhok, voer en indien gewenst ren erbij. Binnenhok kan ook. Het komt af en toe voor, als we langer dan 2 a 3 dagen weg zijn. Nu bijv in de herfstvakantie...
Wachtwoord vergeten