Vraag & Aanbod

  (1 t/m 8 van 271)

>> >
 
 
Filosofie
Wil je meer inzicht in een lastige kwestie, heb je een probleem waar je niet uitkomt in je eentje? krijg meer inzicht door het voeren van een Socratisch gesprek?!?? vanaf September 2019 biedt ik deze fantastische manier om helderheid te bevorderen aan voor een vriendenprijsje ;-))
Hulp bij Franse les.
Ik heb Middelbare School opleiding ooit in het verleden en heb ook ooit iets bij Alliance Francaise gedaaan. Doch wil mijn conversatie weer wat bijspijkeren. Zou dit graag overdag, door de week willen doen.
Reading/healing sessies
Door deze manier van healen, readen kan spanningen doen verminderen, vermindering van stress en kan ook helpen bij pijnklachten. De wijze bestaat uit zitten in de stoel. Duur met voorbereiden en afronding ongeveer een uur.
Planten verzorgen (vakantie)
Bv. in de tuin of in huis.
Klussen in/om het huis
Ik kan helpen met klein schilderwerk (deuren, kozijnen) en latexen van muren.
Tuinadvies
Heb je advies nodig voor je tuin? Ik heb een tuinenopleiding gedaan en ik kan je bijv. helpen met uitzoeken van planten. Of adviseren in een ontwerp. Ik kan je adviseren in een advies voor tuinplanten in je tuin en ook meegaan met het uitzoeken (en advies geven) van planten in een tuincentrum.
Hulp in de tuin
Zoek je hulp voor het bijhouden van de tuin? Ik kan helpen met onderhoud.
Tuinonderhoud
Hulp nodig bij tuinonderhoud? Ik kan helpen met verschillende werkzaamheden, zoals onkruid wieden, snoeien etc.
Wachtwoord vergeten